Меню
Your Cart

Условия за доставка

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Потребителят поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на Стоката. Поръчаната от потребителя стока се доставя до 3 (три) работни дни на посочения от него адрес или офис на куриерската фирма, при условие, че поръчката е потвърдена от Потребителя.

Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Продавача се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

В случай, че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката, едновременно с общата сума за поръчката oт първата доставка.

За доставки извън страната, моля изпратете запитване на имейл online@modestamente.bg, като посочите точния адрес на доставка. В рамките на 24часа ще получите обратен отговор посочващ стойността и необходимото време на доставка до заявения от Вас адрес. Стойността на доставки извън рамките на Република България е за сметка на Потребителя.

Обслужващата куриерска фирма е "ЕКОНТ ЕКСПРЕС" ООД.

Потребител, поръчал стока от Сайта, има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:

• Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от Потребителя и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката;

• Ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена;

• Ако цената, която Потребителят следва да заплати, не съответства на първоначално оферираната в Сайта;

• Ако не е спазен срока, обявен за доставка;

* Рекламации по гореизброените точки се извършват само в момента на доставката.

* Извън изброените случаи, Потребителят няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.


Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с това.