Меню
Your Cart

Модестаменте Груп е компания, работеща на българския моден пазар от 2009 г. насам. Още от създаването си, фирмата се развива в луксозния моден сектор, представяйки на българския клиент прецизна селекция от висок клас световно утвърдени дизайнери. Благодарение на качественото обслужване и прецизно подбрания бранд микс, както за жени, така и за мъже, магазините от веригата Modestamente бързо заемат отличителна роля на българския моден пазар.

През 2010 г. Modestamente Group създава своите имиджови магазини, разположени в сърцето на столицата София. Част от ексклузивната шопинг зона на града, бутиците за мъже – Modestamente Uomo и този за жени – Modestamente Boutique, скоро започват да се отличават със собствен подчерк, улавящ елегантността и изисканата модерност, типични за Modestamente Group. Атмосферата в тях е изискана, а предлаганите колекции от облекла, чанти, обувки и аксесоари са готови да задоволят и най-изтънчения вкус, предлагайки на клиентите си визия за всеки повод.

Днес компанията Modestamente Group има общо седем магазина. Четири от бутиците се намират в столицата София, един в най-големия град на българското Черноморие – Варна, и още два магазина, които са подчинени на плажната концепция и които работят само през активния летен сезон от юни до септември.

Веригата Modestamente Group представя ексклузивно на българския пазар следните дамски и мъжки модни марки: /препратка към марките/

Modestamente Group

   

Изпратете ни съобщение

Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с това.